CUVINTE ÎN DAR

mesaje cadou personalizate

”Vorba dulce mult aduce!” spune un proverb românesc. Iar dacă alături cuvintele potrivite unui cadou deosebit, te vei putea bucura de cel mai frumos zâmbet pictat vreodată pe chipul persoanei din fața ta. 

Și pentru că iubesc cuvintele și mă relaxează să le dau viață pe hârtie, te pot ajuta să exprimi ușor ceea ce sufletul tău simte, dar poate mintea nu este obișnuită să pună în cuvinte. Vezi mai jos ce pot face și dacă se potrivește cu ceea ce ai nevoie. Dacă nu, scrie-mi la adresa din Contact și găsim o soluție.

“Cuvântul este calea de manifestare a creației.”

”Rime care curg dintr-un plan înalt
se-ntrupează-n versuri pure de smarald.
Voci ce îmi șoptesc în urechea dreaptă
se coboară-n spațiu dintr-o altă cuantă.
Scriu sub îndrumarea unui diamant
ce-a găsit în mine acel loc vacant,
iar acum se naște dintr-o lume mută
pe o coală albă, goală și tăcută.”
[Pe cuanta lui Eminescu]
IMG_20190918_173228
DIANA-MARIA GEORGESCU

Mesaje cu sens

Pentru părinți, bunici, copii, colegi sau prieteni cărora vrei să le transmiți o emoție și nu știi cum să o transpui în cuvinte. Mesajele pot fi în versuri sau simple, jucăușe sau profunde, în funcție de ceea ce dorești să le comunici, dar și de personalitatea celui căruia i se adresează. 

Mesaje de dragoste

Pentru acea persoană specială din viața ta căreia dorești să-i spui cât mai multe, într-un mod frumos, original și delicat în acealși timp. Poate știi că-i plac poeziile și nu ți-au ieșit niciodată rimele, sau poate vrei doar să găsim fraze puternice care să exprime ceea ce simți. 

Mesaje PENTRU CADOU

Pentru acele persoane cărora le-ai pregătit cadouri, dar poate nu le poți înmâna personal. Le trimiți prin curier sau poștă, dar vrei să aibă o notă elegantă în cuvinte sau versuri, care să transmită prezența ta dincolo de distanța care pare să vă separe. 

Vezi cum scriu

Înainte de a alege să colaborezi cu mine, te invit să te uiți peste câteva dintre articolele și poeziile pe care le-am publicat pe acest site, accesând butoanele de mai jos. Astfel poți înțelege cum mă joc cu rimele și cuvintele pentru a crea atmosferă și pentru a transmite emoții.   

Contact